Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741432006

Copa 741432006 Información oficial sobre el partido 741432006 en Hattrick

25.09.2024 22:40:00

FC Alanbrite Alineación oficial del equipo 'FC Alanbrite' en el partido 2 - 1 Deep Purple FC Alineación oficial del equipo 'Deep Purple FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Alanbrite Alineación oficial del equipo 'FC Alanbrite' en el partido 2 - 5 Deep Purple FC Alineación oficial del equipo 'Deep Purple FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Alanbrite

Goles Goles

  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Alanbrite equilibrava la balança al minut 71. En Richard Simbayambaya, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): Alanbrite va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 82, quan Norberto Valenzuela, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Juan Carlos Melgarejo va enviar un xut des de 40 metres al minut 34, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Deep Purple FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de César Elzo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del DP que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en César Elzo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alrik Wohlsperger al minut 54, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Axel Frey ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Alrik Wohlsperger de DP va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.