Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741416798

Copa 741416798 Información oficial sobre el partido 741416798 en Hattrick

25.09.2024 19:00:00

Sort guld Alineación oficial del equipo 'Sort guld' en el partido 4 - 1 Tavotiajud Alineación oficial del equipo 'Tavotiajud' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sort guld Alineación oficial del equipo 'Sort guld' en el partido 2 - 1 Tavotiajud Alineación oficial del equipo 'Tavotiajud' en el partido
Tiene suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,8 % 22,7 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sort guld

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): Sort sabia com jugar al contraatac, i al minut 19, Kristian Seger va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 124 Minuto 57 (Gol de penalti): Sort va posar-se per davant 2 - 1 al minut 57, quan Namiq Əliyev va llançar una pena màxima perfectament.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): En Baptist Moyaerts entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sort, un peu providencial d'en Per-Gunnar Fröner va situar el 3-1 al panell digital.
  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Sort van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 1 mitjançant en Kristian Seger.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Sort va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Christian Ristea va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): El Sort va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Namiq Əliyev la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Glenn Hyseni gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però John Stalon va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tavotiajud

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Als 26 minuts de partit, Job Oxstedt de Tavotiajud va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): Charlton Sedgley va xutar magistralment una falta al minut 18 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 274 Minuto 30 (Ocasión de penalti): Al minut 30, Charlton Sedgley de Tavotiajud va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Egil Österberg va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Roland Illi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Tavotiajud va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Louis Magnusson va quedar-se sol davant el porter Roland Illi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Laith Ahmadi va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Roland Illi.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 83 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Louis Magnusson amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wael Roushdy de Tavotiajud la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Charlton Sedgley.