Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741360261

Copa 741360261 Información oficial sobre el partido 741360261 en Hattrick

25.09.2024 12:15:00

Communards Manda B Alineación oficial del equipo 'Communards Manda B' en el partido 1 - 3 Angie's team Alineación oficial del equipo 'Angie's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Communards Manda B Alineación oficial del equipo 'Communards Manda B' en el partido 3 - 1 Angie's team Alineación oficial del equipo 'Angie's team' en el partido
Tiene mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Communards Manda B

Goles Goles

  • 101 Minuto 72 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Ramón Lacoste Vignalet trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Communards la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Communards Armando Fragoso quasi va assolir l'empat al minut 32 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Alberto Pont va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 207 Minuto 48 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Communards va ser a punt de marcar al minut 48, quan el seu jugador Josep Enric Alaix va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Hernández de Communards va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, Armando Fragoso de Communards va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Angie's team

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Angies va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Daniel Aghlal va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En León Paredes va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Primo Serra va aprofitar un error defensiu al minut 82, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Angies.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Angies van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Iñaki Moñino va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ildefonso Núñez-Robles va fer una magnífica centrada, però la rematada de Federico Aponte va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Daniel Aghlal va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 75, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.