Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741346872

Copa 741346872 Información oficial sobre el partido 741346872 en Hattrick

25.09.2024 10:30:00

YoungBoysBern Alineación oficial del equipo 'YoungBoysBern' en el partido 2 - 5 Dutchman's Army Alineación oficial del equipo 'Dutchman's Army' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
YoungBoysBern Alineación oficial del equipo 'YoungBoysBern' en el partido 0 - 9 Dutchman's Army Alineación oficial del equipo 'Dutchman's Army' en el partido
Tiene suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

YoungBoysBern

Goles Goles

  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el YoungBoysBern va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Caspar Gnand aconseguint el 1 - 0.
  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Christophe Rimbeaux arribés a peus de Mischa Haussmann, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a YoungBoysBern el 2 - 2.

Dutchman's Army

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 21, quan Ignazio Bleiker va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): D's Army agafava avantatge al minut 52 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Kuno Masson amb mestria.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 70, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jeremy Grandjean es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ignazio Bleiker de D's Army l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 71 de partit.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al 89 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a D's Army augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Kuno Masson es rifés el porter i marqués el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Fabio Taranto va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mirko Plane va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kuno Masson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 65 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a D's Army al minut 65, però el xut de Levent Fiorese va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jeremy Grandjean de D's Army va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.