Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741331001

Copa 741331001 Información oficial sobre el partido 741331001 en Hattrick

25.09.2024 09:45:00

2. FC mit der WS-Taktik zum Masters Sieg Alineación oficial del equipo '2. FC mit der WS-Taktik zum Masters Sieg' en el partido 0 - 2 Torpedo Hauslwirt Alineación oficial del equipo 'Torpedo Hauslwirt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
2. FC mit der WS-Taktik zum Masters Sieg Alineación oficial del equipo '2. FC mit der WS-Taktik zum Masters Sieg' en el partido 1 - 2 Torpedo Hauslwirt Alineación oficial del equipo 'Torpedo Hauslwirt' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,1 % 62,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

2. FC mit der WS-Taktik zum Masters Sieg

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 60 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): WS-Taktik va ser a punt de marcar al minut 60, quan el seu jugador Helmuth Biber va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 204 Minuto 67 (Ocasión de penalti): En Sebastian Foidl va errar un llançament des del punt de penal al minut 67. Durant la resta de partit va sentir algun xiulet des de la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Willibald Riedl de WS-Taktik va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Philipp Binder de WS-Taktik va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Torpedo Hauslwirt

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Hauslwirt van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Stefan Rappold va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Stefan Wieser va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Hauslwirt van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Stefan Rappold, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Hauslwirt que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Stefan Rappold, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Andy Pileri va deixar a Felix Novak assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Mohamed Ernst de Hauslwirt va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 41 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 Jochen Göttinger va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mohamed Ernst, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.