Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741296083

Copa 741296083 Información oficial sobre el partido 741296083 en Hattrick

24.09.2024 19:00:00

Megaloteam Alineación oficial del equipo 'Megaloteam' en el partido 4 - 2 andora Alineación oficial del equipo 'andora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Megaloteam Alineación oficial del equipo 'Megaloteam' en el partido 3 - 0 andora Alineación oficial del equipo 'andora' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Megaloteam

Goles Goles

  • 103 Minuto 35 (Gol por la derecha): Megaloteam no perdien la fe, i al minut 35 del partit, Gian Carlo Lozupone va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Renato Castrelo do Val de Megaloteam va aconseguir igualar el partit al minut 63, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 103 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 103 gràcies a la jugada de Fouad Ibouroi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 106 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Megaloteam va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Renato Castrelo do Val des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Aronne Garia hauria d'haver estat gol al minut 41 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 214 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Angelo Giorgio Regio va errar un penal al minut 42 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 55 minuts, en Predrag von Melk no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 207 Minuto 65 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Angelo Giorgio Regio va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Raúl Del Muro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Ascani de Megaloteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Del Muro de Megaloteam es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Ascani de Megaloteam va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

andora

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Rolf Deleuran estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Diego Ferlini va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 2.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Alfredo Bianconi de andora va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 16. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de andora, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Carlo Maria Savorgnani va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): Antonio Bergamin quasi marca en una jugada assajada de córner que Roberto Pallotta havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfredo Bianconi de andora amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.