Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741249287

Liga 741249287 Información oficial sobre el partido 741249287 en Hattrick

22.09.2024 23:55:00

SCCPaulista Alineación oficial del equipo 'SCCPaulista' en el partido 3 - 3 F.C. Bahia Alineación oficial del equipo 'F.C. Bahia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SCCPaulista Alineación oficial del equipo 'SCCPaulista' en el partido 2 - 0 F.C. Bahia Alineación oficial del equipo 'F.C. Bahia' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SCCPaulista

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al SCCPaulista una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jorge Municelli, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 37.
  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del SCCPaulista s'esgargamellaven dempeus per esperonar Wando da Silva que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 49 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Felipe Miguel Saruê va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): SCCPaulista va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Uri Santos de Souza en un 1 contra 1 amb el porter Cléber Manelli, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Ariosto Fanti de SCCPaulista va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 31, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Camillo Ferrarese va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felipe Miguel Saruê de SCCPaulista va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C. Bahia

Goles Goles

  • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Aldo José Benedito no va poder aturar Jhonatan Moura de Bahia, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 29 el 0 - 1.
  • 170 Minuto 38 (Gol de falta): Al minut 38 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Sebastião Aguiar va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Jhonatan Moura era molt més ràpid que el defensa Aldo José Benedito. Al minut 77, el jugador de Bahia va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Erickson Gualter, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 36 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Bahia va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): En Jhonatan Moura va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gert Gottesheim de Bahia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.