Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741215462

Liga 741215462 Información oficial sobre el partido 741215462 en Hattrick

22.09.2024 23:55:00

Touou Academy Alineación oficial del equipo 'Touou Academy' en el partido 1 - 1 Politrecos Alineación oficial del equipo 'Politrecos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Touou Academy Alineación oficial del equipo 'Touou Academy' en el partido 0 - 3 Politrecos Alineación oficial del equipo 'Politrecos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Touou Academy

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Academy va ser André Gabriel Manco.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Al minut 2, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Politrecos

Goles Goles

  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 56 minuts João Mário Garcia Peres va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Politrecos van sortir al contraatac al minut 6, però Válter Santos va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 239 Minuto 10 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Alex da Silva va marxar de Arthur Lira en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Politrecos van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Adenilton Frigotto de Politrecos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 66, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Válter Santos va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Almerindo Zambrzycki, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alex da Silva de Politrecos es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73 de partit, Alex da Silva de Politrecos va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.