Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741177289

Liga 741177289 Información oficial sobre el partido 741177289 en Hattrick

22.09.2024 23:40:00

Jinotega CF Alineación oficial del equipo 'Jinotega CF' en el partido 2 - 1 Deportivo Masaya Alineación oficial del equipo 'Deportivo Masaya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jinotega CF Alineación oficial del equipo 'Jinotega CF' en el partido 2 - 1 Deportivo Masaya Alineación oficial del equipo 'Deportivo Masaya' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jinotega CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Leonardo Arias va donar a Jinotega un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Jinotega va aconseguir el 2 - 0 quan Ramiro Hidalgo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriel Núñez de Jinotega va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Deportivo Masaya

Goles Goles

  • 154 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 els visitants van aconseguir el 2 - 1 quan Juan Ramón Alarcón va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ramiro Hidalgo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pedro Jiménez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Deportivo van sortir al contraatac al minut 28, però Richard Davis va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Gustavo Adolfo Barillas per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 37, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 Edgardo Molleda va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Roberto Méndez va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Richard Davis quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gustavo Adolfo Barillas de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.