Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741109951

Liga 741109951 Información oficial sobre el partido 741109951 en Hattrick

22.09.2024 23:15:00

MaX Club 2 Alineación oficial del equipo 'MaX Club 2' en el partido 2 - 3 Cuban vs Word 2 Alineación oficial del equipo 'Cuban vs Word 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MaX Club 2 Alineación oficial del equipo 'MaX Club 2' en el partido 2 - 0 Cuban vs Word 2 Alineación oficial del equipo 'Cuban vs Word 2' en el partido
Tiene un resultado normal 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MaX Club 2

Goles Goles

  • 106 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Harold Hadges va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 24, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Club, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Anderson Dudamel de Club va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 18 (Ocasión de falta): En Víctor Guillén va fer una magnífica aturada al minut 18, tot i el bon llançament de falta de Harold Hadges.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 30 minuts, en Anderson Dudamel no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En José Parada no oblidarà el que li va passar durant el minut 78. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Cuban vs Word 2

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Amb 3 minuts jugats, Gerónimo Viso de Cuban va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 140 Minuto 19 (Gol de contra de falta): El porter de Cuban va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Armando Cova va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, un xut de Damián Napolitano des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roger Durán.