Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740969396

Liga 740969396 Información oficial sobre el partido 740969396 en Hattrick

22.09.2024 22:30:00

Chateaubelair Garifunas Alineación oficial del equipo 'Chateaubelair Garifunas' en el partido 2 - 0 Hest Bank Athletic Alineación oficial del equipo 'Hest Bank Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Chateaubelair Garifunas Alineación oficial del equipo 'Chateaubelair Garifunas' en el partido 4 - 0 Hest Bank Athletic Alineación oficial del equipo 'Hest Bank Athletic' en el partido
Tiene mala suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chateaubelair Garifunas

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tom Gilbert, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Chateaubelair se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 32.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Cedric Jauck va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Chateaubelair va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Moges Seife en un 1 contra 1 amb el porter Clinton Edey, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Paolo Marchegiani arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Moges Seife va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Clinton Edey va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mieczysław Gmiński per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Clinton Edey va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Clinton Edey al minut 47 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tom Gilbert va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en John Ifill, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local John Ifill va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Hest Bank Athletic

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Athletic van sortir al contraatac al minut 20, però Oliver Hale va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.