Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740860519

Liga 740860519 Información oficial sobre el partido 740860519 en Hattrick

22.09.2024 22:00:00

Kostan Oval Alineación oficial del equipo 'Kostan Oval' en el partido 1 - 3 Inter de Miami FC Alineación oficial del equipo 'Inter de Miami FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kostan Oval Alineación oficial del equipo 'Kostan Oval' en el partido 2 - 2 Inter de Miami FC Alineación oficial del equipo 'Inter de Miami FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 15,8 % 59,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kostan Oval

Goles Goles

  • 135 Minuto 26 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Daniel Alejandro Méndez de Kostan va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Martín Zanatta va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Juan Martín Zanatta no va ser aprofitada per en João Farofa que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, João Farofa va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Daniel Alejandro Méndez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en João Farofa.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Alejandro Méndez de Kostan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Al minut 44, Andy Lecoustre de Kostan va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 512 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En João Farofa va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Inter de Miami FC

Goles Goles

  • 160 Minuto 30 (Gol de falta): Al minut 30 del partit, Teodoro Antunes va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Inter eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 53, Julio César Barrita va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Teodoro Antunes va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Inter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): El Inter va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 22, però en José Julián Forti va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Inter va estar a punt d'empatar al 27 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Vasiliy Marchenkov que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Teodoro Antunes es va quedar sol davant del porter, al minut 71. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Matías Zambiasio va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Vasiliy Marchenkov, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.