Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740824224

Liga 740824224 Información oficial sobre el partido 740824224 en Hattrick

22.09.2024 20:00:00

yellowfish Alineación oficial del equipo 'yellowfish' en el partido 2 - 1 Pikachu Power Play Alineación oficial del equipo 'Pikachu Power Play' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
yellowfish Alineación oficial del equipo 'yellowfish' en el partido 3 - 0 Pikachu Power Play Alineación oficial del equipo 'Pikachu Power Play' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yellowfish

Goles Goles

  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): yellowfish va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 44 Danko Lengeler va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): yellowfish s'avançava al marcador al minut 68, després d'un rebot que va caçar en Diego Almeida per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Tanju Mazlum del yellowfish ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): yellowfish va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Camilo Favaloro ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Toms Māters va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de yellowfish se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Erhart Tietgen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Erhart Tietgen, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Erhart Tietgen de yellowfish va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pikachu Power Play

Goles Goles

  • 164 Minuto 52 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Henri Zeinstra de PPP va marcar de penal l'empat al minut 52.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 40 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Henri Zeinstra? Un error clamorós seu va donar a Tanju Mazlum una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 205 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): PPP va estar a punt de marcar quan Henri Zeinstra va fer una passada impressionant a Hendrik-Jan Valster, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.