Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740785024

Liga 740785024 Información oficial sobre el partido 740785024 en Hattrick

22.09.2024 20:00:00

chicagoo Bulls Alineación oficial del equipo 'chicagoo Bulls' en el partido 3 - 3 Lonneker Sport Vereniging Alineación oficial del equipo 'Lonneker Sport Vereniging' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
chicagoo Bulls Alineación oficial del equipo 'chicagoo Bulls' en el partido 1 - 1 Lonneker Sport Vereniging Alineación oficial del equipo 'Lonneker Sport Vereniging' en el partido
Tiene suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,0 % 15,8 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chicagoo Bulls

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, el chicagoo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jenel Coca, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Terence Verzijlberg va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a chicagoo.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de chicagoo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Terence Verzijlberg va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 44, un contraatac del chicagoo no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Egidius Frankenhuis perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Lonneker Sport Vereniging

Goles Goles

  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Henk Jan ter Avest va anar directament als peus de Romano Duijvendans que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.
  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 els aficionats de Vereniging van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Allesandro van Gogh va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 115 Minuto 73 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 73 minuts, Marc van Westerloo va superar per velocitat Elco ter Hoeve per posar el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 79 (Ocasión de falta): El Vereniging va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 79 amb un llançament de falta perillós. En Larry van Tongeren però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Allesandro van Gogh de Vereniging amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.