Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740602726

Liga 740602726 Información oficial sobre el partido 740602726 en Hattrick

22.09.2024 18:30:00

Kgatleng Gem Hunters Alineación oficial del equipo 'Kgatleng Gem Hunters' en el partido 0 - 3 South-East Rollers Alineación oficial del equipo 'South-East Rollers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kgatleng Gem Hunters Alineación oficial del equipo 'Kgatleng Gem Hunters' en el partido 3 - 1 South-East Rollers Alineación oficial del equipo 'South-East Rollers' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kgatleng Gem Hunters

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Kgatleng va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Bakang Moabi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Lucien Nkobolo quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Boitumelo Monyake va disposar d'una bona oportunitat al minut 51, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al 61, Boitumelo Monyake hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Mooketsi Morake. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dumezeweni Poloetletse.

South-East Rollers

Goles Goles

  • 137 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 42 en Malepa Mosepele va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Langa Kopi podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Tshoganetso Nthwane va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 54, South-East va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Thusang Lesego.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tshoganetso Nthwane de South-East es va guanyar la targeta groga merescudament.