Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740592314

Liga 740592314 Información oficial sobre el partido 740592314 en Hattrick

22.09.2024 18:25:00

Banium FC 2 Alineación oficial del equipo 'Banium FC 2' en el partido 1 - 1 Aoba Johsai Fc Alineación oficial del equipo 'Aoba Johsai Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Banium FC 2 Alineación oficial del equipo 'Banium FC 2' en el partido 3 - 1 Aoba Johsai Fc Alineación oficial del equipo 'Aoba Johsai Fc' en el partido
Tiene mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Banium FC 2

Goles Goles

  • 124 Minuto 71 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 71 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Hamza Mensah. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kwabena Amakye va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Banium va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ankoma Nimo en un 1 contra 1 amb el porter Ato Anaba, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joshua Addae.

Aoba Johsai Fc

Goles Goles

  • 116 Minuto 75 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Kpodo Kyei va acabar en una passada genial cap al jugador de Johsai Gabriel Acka, que va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Sammuel Siaw, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gabriel Acka no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Johsai va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sammuel Siaw va desviar el xut final de Kwabena Bio després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Johsai va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Augustine Duku, però el porter rival va fer una gran aturada.