Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740569857

Liga 740569857 Información oficial sobre el partido 740569857 en Hattrick

22.09.2024 18:00:00

Leeds CoffinDodgers Alineación oficial del equipo 'Leeds CoffinDodgers' en el partido 3 - 1 liverpoolx 2 Alineación oficial del equipo 'liverpoolx 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Leeds CoffinDodgers Alineación oficial del equipo 'Leeds CoffinDodgers' en el partido 2 - 1 liverpoolx 2 Alineación oficial del equipo 'liverpoolx 2' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leeds CoffinDodgers

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, CoffinDodgers aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Nicky MacNeill va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 38 gràcies a la jugada de Ed Harper, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Danny Hathaway va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 78 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): CoffinDodgers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Sid Blake va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El jugador local Nicky MacNeill per poc que no incrementa el marcador al minut 42. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jasper Peston va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jasper Peston al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Randolph Tomlinson va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nicky MacNeill va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

liverpoolx 2

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del liverpoolx van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Albert Haselum va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 69 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Peter Innes, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 264 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Passat el minut 76 de partit, liverpoolx va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Mark Knell, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.