Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740472595

Liga 740472595 Información oficial sobre el partido 740472595 en Hattrick

22.09.2024 16:30:00

ashbou Alineación oficial del equipo 'ashbou' en el partido 1 - 1 Straide & Foxford 2 Alineación oficial del equipo 'Straide & Foxford 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ashbou Alineación oficial del equipo 'ashbou' en el partido 1 - 1 Straide & Foxford 2 Alineación oficial del equipo 'Straide & Foxford 2' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,7 % 14,4 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ashbou

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Derek Prout arribés a peus de David O'Brien, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a ashbou el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en David O'Brien va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Andy Wroe gairebé va marcar per a ashbou des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 62 quan Jason Digan de ashbou gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): ashbou va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan David O'Brien va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Larry Doyle.

Straide & Foxford 2

Goles Goles

  • 163 Minuto 69 (Gol por la derecha): El jugador visitant Dean Leach va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 69 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Larry Doyle era fer passades de llarga distància. Al minut 19 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Dean Leach però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Straide va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dean Leach va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sean Parkes de Straide amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.