Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740413678

Liga 740413678 Información oficial sobre el partido 740413678 en Hattrick

22.09.2024 16:10:00

Borussia Doha Alineación oficial del equipo 'Borussia Doha' en el partido 4 - 4 Altınordu United Alineación oficial del equipo 'Altınordu United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Borussia Doha Alineación oficial del equipo 'Borussia Doha' en el partido 4 - 1 Altınordu United Alineación oficial del equipo 'Altınordu United' en el partido
Tiene un resultado normal 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borussia Doha

Goles Goles

  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): Imam Al-Shetri de Borussia va demostrar les seves habilitats al minut 43 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 111 Minuto 63 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Khaleel Al-Saad va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Borussia empatava el partit, 2 a 2, al minut 63.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 83 gràcies a la jugada de Dawoud Bin Abdul Al-Ishaq, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Borussia, atacant per l'esquerra al minut 89, va aprofitar el magnífic llançament de Abdul-Aziz Al-Kholaifi per agafar avantatge al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Borussia va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Salem Al-Khaleej va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Salem Al-Khaleej quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Borussia enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Imam Al-Shetri hauria d'haver estat gol al minut 59 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 es va veure una gran oportunitat per a Borussia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Salem Al-Khaleej, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Qassem Al-Abdulghani de Borussia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Altınordu United

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): Amb 24 minuts jugats, Khalifa Binali de Altınordu va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Mohd Al-Buzwair va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Altınordu, Hamid Al-Yazidi, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Hisham Bin Jassim Al-Mannai que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 89. L'anotador per Altınordu va ser Suhaim Al-Sadah, que així va deixar el marcador en 4 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hareth Rumaihi de Altınordu es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salem Al-Hajari de Altınordu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.