Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740194207

Liga 740194207 Información oficial sobre el partido 740194207 en Hattrick

22.09.2024 13:00:00

FC Brugge FC Alineación oficial del equipo 'FC Brugge FC' en el partido 4 - 2 FC Tazmanian Alineación oficial del equipo 'FC Tazmanian' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Brugge FC Alineación oficial del equipo 'FC Brugge FC' en el partido 1 - 5 FC Tazmanian Alineación oficial del equipo 'FC Tazmanian' en el partido
Tiene bastante suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Brugge FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 32 minuts quan Mark Vandierendonck va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Brugge.
  • 116 Minuto 65 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Kuurt Bockhodt va acabar en una passada genial cap al jugador de Brugge Hugo Meeuws, que va marcar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Brugge va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Hugo Meeuws va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Grogoey Gommé de Brugge va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Taco Puel va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Guillaume Goudriaan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ykä Turunen de Brugge va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kuurt Bockhodt es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Tazmanian

Goles Goles

  • 152 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Tazmanian va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Jan-Pieter Votron va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Victor Holmquist de Tazmanian després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Tazmanian van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Amadeusz Karolczuk no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 274 Minuto 31 (Ocasión de penalti): Al minut 31, Franco Calvo de Tazmanian va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Tazmanian va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Alexander Cluydts es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Kean De Smet per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 76, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.