Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740149184

Liga 740149184 Información oficial sobre el partido 740149184 en Hattrick

22.09.2024 13:00:00

F.C. Lustig Alineación oficial del equipo 'F.C. Lustig' en el partido 3 - 0 fc tgevaar Alineación oficial del equipo 'fc tgevaar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Lustig Alineación oficial del equipo 'F.C. Lustig' en el partido 2 - 1 fc tgevaar Alineación oficial del equipo 'fc tgevaar' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,6 % 16,9 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Lustig

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 26 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Lustig. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Flawiusz Pstrągowski xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del tgevaar. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en 罗 (Luo) 俊鸿 (Junhong) la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lustig es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 77.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): El gol de falta de Gianantonio Talamo sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 78 i ampliar l'avantatge de Lustig a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Lustig per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Muhamed Herceglić, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Passaven 57 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Duccio Timoteo va rematar alt.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Lustig van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 65 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Gianantonio Talamo, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

fc tgevaar

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Hein Decarne va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Néstor De Gracia va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Grzegorz Ustarbowski quasi aconsegueix empatar per tgevaar al minut 64, però Néstor De Gracia va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.