Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 740065075

Liga 740065075 Información oficial sobre el partido 740065075 en Hattrick

22.09.2024 10:00:00

danne s lag Alineación oficial del equipo 'danne s lag' en el partido 1 - 4 TräskTrollens FC Alineación oficial del equipo 'TräskTrollens FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
danne s lag Alineación oficial del equipo 'danne s lag' en el partido 2 - 4 TräskTrollens FC Alineación oficial del equipo 'TräskTrollens FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,4 % 76,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

danne s lag

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): danne va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 30 Matti Törmänen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Thomas Brandell de danne va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): El jugador de danne Boris Petrov quasi va assolir l'empat al minut 49 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Agust Risner es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

TräskTrollens FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, el TräskTrollens va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Anders Nordal, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Roko Gnjidić que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a TräskTrollens.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Joery Maka de TräskTrollens l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 64 de partit.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Stefan Mellerski va augmentar l'avantatge de TräskTrollens a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jan Macias va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jakub Hartman rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Juan Miguel Senosiaín va marcar al minut 17 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Marcello Ettori va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jovitas Šimalius va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, un refús desafortunat de Jovitas Šimalius, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Roko Gnjidić no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Anders Nordal de TräskTrollens va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Marcello Ettori que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Roko Gnjidić va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marcello Ettori va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Juan Heinze va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcello Ettori de TräskTrollens amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.