Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739936207

Liga 739936207 Información oficial sobre el partido 739936207 en Hattrick

22.09.2024 09:15:00

Northern Cape Rhinos Alineación oficial del equipo 'Northern Cape Rhinos' en el partido 2 - 2 Zurcheche FVC Alineación oficial del equipo 'Zurcheche FVC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Northern Cape Rhinos Alineación oficial del equipo 'Northern Cape Rhinos' en el partido 6 - 2 Zurcheche FVC Alineación oficial del equipo 'Zurcheche FVC' en el partido
Es un cenizo 5.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Northern Cape Rhinos

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Northern va posar-se per davant 1 - 0 al minut 29, quan Leon Brookes va llançar una pena màxima perfectament.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador Leon Brookes de Northern, després de 33 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Northern va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Thembekile Lbvolu va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bomani Bopape.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tournament Naimwhaka va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Bomani Bopape va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gatsha Chissano.

Zurcheche FVC

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 32, el Zurcheche va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Vusimzi Reddy, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 162 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 72 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Vusimzi Reddy de Zurcheche marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Zachariah Walters per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 60, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Tawanda Ngobe va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Mthunzi Nyambe va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.