Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739853100

Liga 739853100 Información oficial sobre el partido 739853100 en Hattrick

22.09.2024 09:00:00

FC Kramarzówka Alineación oficial del equipo 'FC Kramarzówka' en el partido 3 - 3 Oldboys10 Alineación oficial del equipo 'Oldboys10' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Kramarzówka Alineación oficial del equipo 'FC Kramarzówka' en el partido 3 - 1 Oldboys10 Alineación oficial del equipo 'Oldboys10' en el partido
Tiene un resultado normal 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Kramarzówka

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Kramarzówka contenien la respiració mentre en Miroslav Prášek s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 110 Minuto 55 (Gol de falta): Al minut 55, Kramarzówka van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Andrzej Mełech va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 2 - 2.
  • 143 Minuto 68 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Kramarzówka eren letals, i Anzelm Solarek va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kramarzówka va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jacobus van Katwijk va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Jacobus van Katwijk del Kramarzówka ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, Steffen Michael Großhansdorf va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 223 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jacobus van Katwijk va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Oldboys10

Goles Goles

  • 164 Minuto 4 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Oldboys10 al minut 4. Hinnerk Seehof va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 173 Minuto 51 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marcin Blachura va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 163 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Flávio Targino que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Hinnerk Seehof, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 67 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 235 Minuto 69 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Sergio Martínez de Franco de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 90, quan en Flávio Targino va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.