Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739818268

Liga 739818268 Información oficial sobre el partido 739818268 en Hattrick

22.09.2024 09:00:00

Motor Junajtet Alineación oficial del equipo 'Motor Junajtet' en el partido 1 - 1 KS Tuliska NT Alineación oficial del equipo 'KS Tuliska NT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Motor Junajtet Alineación oficial del equipo 'Motor Junajtet' en el partido 1 - 1 KS Tuliska NT Alineación oficial del equipo 'KS Tuliska NT' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,4 % 1,8 % 14,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Motor Junajtet

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): En Steyn Duyzend entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Junajtet, un peu providencial d'en Yevstakhii Drabenyuk va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Junajtet, l'equip va recuperar la pilota al minut 13 i va contraatacar. En Abdul-Aziz Al-Kalbani va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Yevstakhii Drabenyuk va entorpir al marcador d'en Mokhutshwane Mampori per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 es va veure una gran oportunitat per a Junajtet per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Konrad Świerzyński, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

KS Tuliska NT

Goles Goles

  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 59 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Maciej Zakrocki marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 16 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Boris Vladimirov de Tuliska no va ser gol per ben poc.
  • 260 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Marcin Fukowski va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Dawid Szetela de Tuliska va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.