Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739816140

Liga 739816140 Información oficial sobre el partido 739816140 en Hattrick

22.09.2024 09:00:00

FC Wola Team Alineación oficial del equipo 'FC Wola Team' en el partido 2 - 1 Bizony Zagłady Alineación oficial del equipo 'Bizony Zagłady' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Wola Team Alineación oficial del equipo 'FC Wola Team' en el partido 2 - 0 Bizony Zagłady Alineación oficial del equipo 'Bizony Zagłady' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Wola Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 40 minuts, el tirador de faltes del Wola va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Branislav Berger, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pablo Gorrite, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Wola se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lech Motyl va estar a punt de sentenciar el partit al minut 41, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Per Fransen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Wola se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Pablo Gorrite quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Bizony Zagłady

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 44 minuts quan Ádám Szütsch va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Zagłady.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Zagłady va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Senna Plasman va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Senna Plasman va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Zagłady va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 72, quan Jean-Guillaume Caugant va quedar-se sol davant el porter Jorge Lovaina, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Laurens-Jan de Moll de Zagłady es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ádám Szütsch de Zagłady la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.