Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739810652

Liga 739810652 Información oficial sobre el partido 739810652 en Hattrick

22.09.2024 09:00:00

KP Mazowsze Alineación oficial del equipo 'KP Mazowsze' en el partido 2 - 0 KRWIŚCI Kielce Alineación oficial del equipo 'KRWIŚCI Kielce' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KP Mazowsze Alineación oficial del equipo 'KP Mazowsze' en el partido 2 - 0 KRWIŚCI Kielce Alineación oficial del equipo 'KRWIŚCI Kielce' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KP Mazowsze

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jan Bogalski de Mazowsze aconseguir un gol al minut 10 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): En Mateusz Napłoszek entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Mazowsze, un peu providencial d'en Igor Wiącek va situar el 2-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mazowsze van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Filip Palmąka va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 49 quan August Citkowski de Mazowsze gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Igor Wiącek es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jimmy Felcher al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan August Citkowski va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Mieczysław Rejniak gairebé va marcar per a Mazowsze des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Witold Grzempa de Mazowsze es va guanyar la targeta groga merescudament.

KRWIŚCI Kielce

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): KRWIŚCI van sortir al contraatac amb encert al minut 57, però Jean-Claude Paillart no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 254 Minuto 89 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de KRWIŚCI i el va llençar en Daniel Rantzau, però el va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Fabio Sasso de KRWIŚCI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jean-Claude Paillart de KRWIŚCI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Franciszek Pawełczak de KRWIŚCI es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.