Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739720189

Liga 739720189 Información oficial sobre el partido 739720189 en Hattrick

22.09.2024 05:30:00

PupeBNK48 Warriors 2 Alineación oficial del equipo 'PupeBNK48 Warriors 2' en el partido 1 - 2 MountainWhale FC Alineación oficial del equipo 'MountainWhale FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PupeBNK48 Warriors 2 Alineación oficial del equipo 'PupeBNK48 Warriors 2' en el partido 3 - 1 MountainWhale FC Alineación oficial del equipo 'MountainWhale FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PupeBNK48 Warriors 2

Goles Goles

  • 100 Minuto 87 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Prem Jiarawanon va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6, 何 (He) 继龙 (Jilong) quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 219 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Ratana Pookong va poder marcar per a PupeBNK48 en un servei de cantonada picat per en Prem Jiarawanon quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 el PupeBNK48 va posar setge sobre la defensa central visitant però en Suwan Srinumpha no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Prem Jiarawanon hauria d'haver estat gol al minut 37 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): 何 (He) 继龙 (Jilong) va estar a punt de marcar al minut 40 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): PupeBNK48 enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Suwan Srinumpha va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ratana Pookong va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 213 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després de 88 minuts, Ratana Pookong va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Prem Jiarawanon de PupeBNK48 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

MountainWhale FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): MountainWhale va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Wanlop Pisek va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Adithep Samroiyod, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 34 (Ocasión de falta): Sakchai Jaroenratsamee va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Boonchuai Gahleksi que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Wanlop Pisek. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adithep Samroiyod de MountainWhale va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wanlop Pisek de MountainWhale la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.