Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739644180

Liga 739644180 Información oficial sobre el partido 739644180 en Hattrick

22.09.2024 04:15:00

Shutterbugs Alineación oficial del equipo 'Shutterbugs' en el partido 4 - 0 Tohoku Reds Alineación oficial del equipo 'Tohoku   Reds' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Shutterbugs Alineación oficial del equipo 'Shutterbugs' en el partido 2 - 0 Tohoku Reds Alineación oficial del equipo 'Tohoku   Reds' en el partido
Tiene suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shutterbugs

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Shutterbugs va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 40 Oreste Molina va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): Oreste Molina va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 44 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 137 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de 佳亮 (Keisuke) 加藤 (Kato) la va convertir en gol amb un remat de cap en Roberto Ardondi tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 55 el marcador es va actualitzar: 3 - 0.
  • 105 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Daniel Krebs va descol·locar totalment la defensa contrària i 佳亮 (Keisuke) 加藤 (Kato) no va perdonar i va marcar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Shutterbugs van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en David Kozlík va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): David Kozlík hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Roberto Ardondi havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Passaven 57 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Oreste Molina va rematar alt.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Bale Keitetsi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tohoku Reds

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): El Tohoku va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 73, però en 和伸 (Kazunobu) 間瀬 (Mase) va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 和樹 (Kazuki) 小原 (Obara) de Tohoku es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.