Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739594880

Liga 739594880 Información oficial sobre el partido 739594880 en Hattrick

21.09.2024 16:00:00

Derby - Lutvann Alineación oficial del equipo 'Derby - Lutvann' en el partido 4 - 1 Skáláhusat SJ Alineación oficial del equipo 'Skáláhusat SJ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Derby - Lutvann Alineación oficial del equipo 'Derby - Lutvann' en el partido 3 - 1 Skáláhusat SJ Alineación oficial del equipo 'Skáláhusat SJ' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Derby - Lutvann

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Trond Hanssen de Lutvann va aconseguir igualar el partit al minut 33, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Per Bråten va donar a Lutvann un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Trond Hanssen va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Thomas Kvale la va convertir en gol amb un remat de cap en Trond Hanssen tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 89 el marcador es va actualitzar: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 10 (Ocasión de penalti): Al minut 10, Lutvann va disposar d'un penal a favor, però el xut de Henning Piltingsrud va ser aturat per Øyvind Østenstad.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Geir Hagen va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Lutvann per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Henning Piltingsrud, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Henning Piltingsrud. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): Al minut 58 en Mirosław Stodolna va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Skáláhusat SJ

Goles Goles

  • 106 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Hilmer Runesson va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 30, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del SÁÁ, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SÁÁ, l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Edward Kårstad va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Per Myhre.