Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739567441

Liga 739567441 Información oficial sobre el partido 739567441 en Hattrick

21.09.2024 16:00:00

Ubrukelige kickers 2 Alineación oficial del equipo 'Ubrukelige kickers 2' en el partido 4 - 1 FC Jalla Alineación oficial del equipo 'FC Jalla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ubrukelige kickers 2 Alineación oficial del equipo 'Ubrukelige kickers 2' en el partido 2 - 0 FC Jalla Alineación oficial del equipo 'FC Jalla' en el partido
Tiene suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ubrukelige kickers 2

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador Tommy Borgan de Ubrukelige, després de 12 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Gisle Svendsen la va rematar Sigurd Nordås amb una magnífica volea que va fer pujar per a Ubrukelige el 2 - 1.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, Ubrukelige va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sigurd Nordås, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 190 Minuto 48 (Gol de falta): El Sigurd Nordås va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Ubrukelige. 4-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Stig Halseth arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

FC Jalla

Goles Goles

  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 30 en Kjetil Berge va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Ingve Pettersen podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Haakon Styve va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alexander Hansen va entorpir al marcador d'en Roar Bjerck per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Kjetil Berge de Jalla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 53 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Kjetil Berge se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alexander Hansen de Jalla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.