Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739555681

Liga 739555681 Información oficial sobre el partido 739555681 en Hattrick

21.09.2024 16:00:00

SK Shamponering Alineación oficial del equipo 'SK Shamponering' en el partido 2 - 1 Carboloadsters FC Alineación oficial del equipo 'Carboloadsters FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SK Shamponering Alineación oficial del equipo 'SK Shamponering' en el partido 2 - 1 Carboloadsters FC Alineación oficial del equipo 'Carboloadsters FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SK Shamponering

Goles Goles

  • 111 Minuto 19 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Vaidimantas Sabanskas va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Shamponering empatava el partit, 1 a 1, al minut 19.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Shamponering s'avançava al marcador al minut 72, després d'un rebot que va caçar en Håvar Isaksen per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ronny Riise va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): El Shamponering va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 52, però en Morten Gjerdrum va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 es va veure una gran oportunitat per a Shamponering per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hugo Lie, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Shamponering per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 67, quan Ahmed Piracha va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Raymond Skogvold, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Håvar Isaksen.

Carboloadsters FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Harry Grindhaug va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.