Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739417415

Liga 739417415 Información oficial sobre el partido 739417415 en Hattrick

21.09.2024 22:00:00

AresLusitani Alineación oficial del equipo 'AresLusitani' en el partido 2 - 2 Brawl Stars FC Alineación oficial del equipo 'Brawl Stars FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AresLusitani Alineación oficial del equipo 'AresLusitani' en el partido 2 - 0 Brawl Stars FC Alineación oficial del equipo 'Brawl Stars FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AresLusitani

Goles Goles

  • 114 Minuto 41 (Gol de penalti): Al minut 41, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Adérito de Jesus no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 135 Minuto 53 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Joel Pinho Pereira va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 1. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lúcio Envangelista va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Mateus Soromenho va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): AresLusitani va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cristiano Coelho va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mateus Soromenho.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Norberto Resende hauria d'haver estat gol al minut 37 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 60 quan Lúcio Envangelista de AresLusitani gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): AresLusitani va estar a punt de posar-se per davant al minut 78 però Lúcio Envangelista va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Joel Pinho Pereira va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de AresLusitani se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joel Pinho Pereira! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Brawl Stars FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Brawl eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 36, Alberto Loureiro va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 61 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Albino Gavinho marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Lúcio Virtuoso va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Brawl van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Lúcio Virtuoso va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Samuel Neves s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Lúcio Virtuoso de Brawl va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dinis Henriques de Brawl la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.