Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739386728

Liga 739386728 Información oficial sobre el partido 739386728 en Hattrick

21.09.2024 22:00:00

Atlético de Chernobyl Alineación oficial del equipo 'Atlético de Chernobyl' en el partido 5 - 0 Lukas Soccer Alineación oficial del equipo 'Lukas Soccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético de Chernobyl Alineación oficial del equipo 'Atlético de Chernobyl' en el partido 2 - 0 Lukas Soccer Alineación oficial del equipo 'Lukas Soccer' en el partido
Tiene bastante suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Chernobyl

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Passats 19 minuts, Velasco Ballesteros, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Chernobyl es posava per davant!
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Chernobyl va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Élio Ramos, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Hassan Asif que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Élio Ramos va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alcino Almeida es va introduir dins la defensa central al minut 55, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 116 Minuto 82 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 82 minuts quan Hassan Asif va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Damiano Acampora, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Élio Ramos del Chernobyl ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Herbert Münz va rematar alt.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Zaki Zahran, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Alcino Almeida una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 58, però una magnífica aturada de Stefano Egidio va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Laureano Graça Marques estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Damiano Acampora, als 75 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Herbert Münz de Chernobyl amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Herbert Münz se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lukas Soccer