Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739359956

Liga 739359956 Información oficial sobre el partido 739359956 en Hattrick

21.09.2024 21:00:00

Les Ensuqués de Provence Alineación oficial del equipo 'Les Ensuqués de Provence' en el partido 0 - 9 AS Mitchium Alineación oficial del equipo 'AS Mitchium' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Les Ensuqués de Provence Alineación oficial del equipo 'Les Ensuqués de Provence' en el partido 0 - 9 AS Mitchium Alineación oficial del equipo 'AS Mitchium' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Ensuqués de Provence

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Thibault Delamare que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Manoël Butez de Provence va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

AS Mitchium

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ebbing Krist va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Jérémy Michon de Mitchium va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 22. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mitchium. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Zsolt Dvéri xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Passaven 35 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jérémy Michon va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Jaromír Frolík va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 41, i va fer pujar el 0 - 5 per a Mitchium.
  • 184 Minuto 55 (Gol de penalti): Mitchium va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 6, quan Jérémy Michon va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Eduardo Cañete va aprofitar un error defensiu al minut 77, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 7 al marcador per a Mitchium.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Zsolt Dvéri va augmentar l'avantatge de Mitchium a 0 - 8 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del Mitchium va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Umberto Andreacci, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 9 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcu Pogor.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alessandro Colussi de Mitchium va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87 de partit, Marcu Pogor de Mitchium va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.