Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739220065

Liga 739220065 Información oficial sobre el partido 739220065 en Hattrick

21.09.2024 20:00:00

Etelä-Pohjanmaa United Alineación oficial del equipo 'Etelä-Pohjanmaa United' en el partido 1 - 3 mini Stoaches Alineación oficial del equipo 'mini Stoaches' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Etelä-Pohjanmaa United Alineación oficial del equipo 'Etelä-Pohjanmaa United' en el partido 4 - 2 mini Stoaches Alineación oficial del equipo 'mini Stoaches' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,0 % 3,7 % 18,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Etelä-Pohjanmaa United

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador Jaakko Malk de Etelä-Pohjanmaa, després de 4 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Mika Talja es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 208 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jaakko Malk va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Robin Ståhl aquest no va estar a l'altura.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després de 56 minuts, Jaakko Malk va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Mika Talja hauria d'haver estat gol al minut 69 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ralf Eesmaa de Etelä-Pohjanmaa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

mini Stoaches

Goles Goles

  • 162 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Tommi Ruokola va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 22.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Passats 41 minuts de partit, Stoaches es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Jani Piippolainen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, Stoaches va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Tommi Ruokola, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, un refús desafortunat de Saku Happo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Matti Kyrönlahti no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Ilari Turhanen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Saku Happo, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tatu Manerus.