Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739202537

Liga 739202537 Información oficial sobre el partido 739202537 en Hattrick

21.09.2024 20:00:00

Pallomaha Alineación oficial del equipo 'Pallomaha' en el partido 4 - 1 Team Limbo Alineación oficial del equipo 'Team Limbo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Pallomaha Alineación oficial del equipo 'Pallomaha' en el partido 7 - 0 Team Limbo Alineación oficial del equipo 'Team Limbo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pallomaha

Goles Goles

  • 190 Minuto 77 (Gol de falta): En Sebastian Ringler va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-0.
  • 122 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Pallomaha, atacant per l'esquerra al minut 87, va aprofitar el magnífic llançament de Anghel Nastasiu per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Angel Atanasov va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Pallomaha, Laurindo Lima Vasques, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Amb 88 minuts jugats, en Anghel Nastasiu va augmentar l'avantatge de Pallomaha a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Laurindo Lima Vasques! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Pallomaha va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Laurindo Lima Vasques en un 1 contra 1 amb el porter Aleks Pirilä, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Julius Hottinen es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 205 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Kristián Mladý era fer passades de llarga distància. Al minut 49 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Angel Atanasov però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sebastian Ringler va estar a punt d'avançar els locals al minut 65 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pallomaha a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Artaxerxis Prigkas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 es va veure una gran oportunitat per a Pallomaha per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Krisztián Gyurkovics, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Team Limbo

Goles Goles

  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Nikos Fountoulakis el va rematar Tsiartas Compare amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Damian Moşanu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Otto Aho de Limbo es va guanyar la targeta groga merescudament.