Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739195926

Liga 739195926 Información oficial sobre el partido 739195926 en Hattrick

21.09.2024 20:00:00

Fc He-Man Alineación oficial del equipo 'Fc He-Man' en el partido 4 - 2 Gothams Reckoning Alineación oficial del equipo 'Gothams Reckoning' en el partido
4 / 9 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 3
0 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
3 / 6 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 1
1 / 2 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 1
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 1
2 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
63 % Posesión 45' 37 %
64 % Posesión 90' 36 %
Atacar por el centro Nivel de táctica: 15Nivel de táctica: 15 Táctica Atacar por el centro Nivel de táctica: 19Nivel de táctica: 19
Fc He-Man Alineación oficial del equipo 'Fc He-Man' en el partido 4 - 2 Gothams Reckoning Alineación oficial del equipo 'Gothams Reckoning' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Fc He-Man Alineación oficial del equipo 'Fc He-Man' en el partido 7 - 0 Gothams Reckoning Alineación oficial del equipo 'Gothams Reckoning' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc He-Man

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Refik Lobachev va donar a He-Man un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 els aficionats van embogir quan en Valdemiro Lobo Santos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de He-Man.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Leoncio Herrera, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del He-Man se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 79.
  • 133 Minuto 91 (Gol por la derecha): He-Man va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Henri 'Alpakka' Alha va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Refik Lobachev va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de He-Man se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marco Lendini va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Iverts Kalniņš va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Fernando Faca va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Amb 34 minuts disputats, Ugo Giraud gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Fernando Faca va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Mortti Väliaho del He-Man ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 48, Refik Lobachev de He-Man va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iverts Kalniņš de He-Man va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Gothams Reckoning

Goles Goles

  • 106 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Barry Fuller sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 33 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): Als 60 minuts de partit, Barry Fuller de Reckoning va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Sisebuto Noti quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.