Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 739190886

Liga 739190886 Información oficial sobre el partido 739190886 en Hattrick

21.09.2024 20:00:00

Tampereen palloilijat Alineación oficial del equipo 'Tampereen palloilijat' en el partido 4 - 4 Päkyn Paroni Alineación oficial del equipo 'Päkyn Paroni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tampereen palloilijat Alineación oficial del equipo 'Tampereen palloilijat' en el partido 2 - 2 Päkyn Paroni Alineación oficial del equipo 'Päkyn Paroni' en el partido
Tiene suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,8 % 36,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tampereen palloilijat

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Anton Rasborg, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del TaPa se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 18.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Matti Lana de TaPa aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): TaPa sabia com jugar al contraatac, i al minut 77, Anton Rasborg va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 2.
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): Mohd Hairul Nizam Da'im va donar a TaPa un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Päkyn Paroni

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Tuomas Haahtela per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 161 Minuto 66 (Gol por el centro): Als 66 minuts de partit, Kalevi Uusi-Rauva de Paroni va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 87 minuts Santtu-Pekka Mallat va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 163 Minuto 88 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 88. L'anotador per Paroni va ser Saktiawan Bakti Purnawan, que així va deixar el marcador en 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Saktiawan Bakti Purnawan quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tuomas Haahtela que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 260 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Bernt-Ove Höstsjö va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Ari Sormunen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 76, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Sergio Unceta va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bernt-Ove Höstsjö de Paroni va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juho Alatalo de Paroni es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.