Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738817904

Liga 738817904 Información oficial sobre el partido 738817904 en Hattrick

21.09.2024 18:00:00

FC Leipzig Ost Alineación oficial del equipo 'FC Leipzig Ost' en el partido 2 - 1 Düsseldorf-Bilk FC Alineación oficial del equipo 'Düsseldorf-Bilk FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Leipzig Ost Alineación oficial del equipo 'FC Leipzig Ost' en el partido 3 - 1 Düsseldorf-Bilk FC Alineación oficial del equipo 'Düsseldorf-Bilk FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Leipzig Ost

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Ost prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en Félix Vasconcellos va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Cornils Ludorff de Ost aconseguir un gol al minut 62 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Félix Vasconcellos va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Ost que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Ost sortien al contraatac. La falta llançada per Ernest Rozynek va sortir força alta sense massa perill.

Düsseldorf-Bilk FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Lukas Zwirn que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 5 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Arnulf Biesenroth, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Dominik Gessler de Düsseldorf-Bilk, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 42, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Timmo Brameshuber va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Ben Klövkorn, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 54 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pavel Grezin de Düsseldorf-Bilk es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.