Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738770304

Liga 738770304 Información oficial sobre el partido 738770304 en Hattrick

21.09.2024 18:00:00

BV 09 Kollbach Alineación oficial del equipo 'BV 09 Kollbach' en el partido 1 - 0 BFC Landshut Alineación oficial del equipo 'BFC Landshut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BV 09 Kollbach Alineación oficial del equipo 'BV 09 Kollbach' en el partido 3 - 0 BFC Landshut Alineación oficial del equipo 'BFC Landshut' en el partido
Tiene mala suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BV 09 Kollbach

Goles Goles

  • 140 Minuto 62 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Kollbach el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Tadeusz Gągała va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Kollbach per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Ivan Arnaudov va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Kollbach va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vittorio Ranica ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Dario La Verghetta del Kollbach ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dario La Verghetta de Kollbach va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Jan-Fredrik Johansson es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Torsten Peitz de Kollbach va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hartmut Hellgemann de Kollbach la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dario La Verghetta de Kollbach amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

BFC Landshut

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alois Hantschel estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Jens Raguse, als 34 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Georgi Krivoshiev de Landshut va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Helge Furu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.