Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738644411

Liga 738644411 Información oficial sobre el partido 738644411 en Hattrick

21.09.2024 19:15:00

FC Auenstein Alineación oficial del equipo 'FC Auenstein' en el partido 2 - 3 FC McArthurs Alineación oficial del equipo 'FC McArthurs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Auenstein Alineación oficial del equipo 'FC Auenstein' en el partido 2 - 0 FC McArthurs Alineación oficial del equipo 'FC McArthurs' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Auenstein

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Andrea Tonielli va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 23.
  • 102 Minuto 73 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Auenstein van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Andrea Tonielli en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Lukas Maier del Auenstein ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ashaari Amzar! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ashaari Amzar va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Víctor Arroyo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Cosmin Judea no s'ho podia creure.

FC McArthurs

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): McArthurs va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 16. Jérôme Rochard va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 34, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Abdul Rasyid Aziman es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 141 Minuto 49 (Gol de contra por el centro): El McArthurs era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Alberto Desguarets va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 3 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jérôme Rochard.
  • 512 Minuto 17 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17 de partit, Jérôme Rochard de McArthurs va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Chu Azuh de McArthurs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.