Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738635731

Liga 738635731 Información oficial sobre el partido 738635731 en Hattrick

21.09.2024 19:15:00

BSC Roter Stern Lorraine Alineación oficial del equipo 'BSC Roter Stern Lorraine' en el partido 3 - 1 Bunnys United Alineación oficial del equipo 'Bunnys United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BSC Roter Stern Lorraine Alineación oficial del equipo 'BSC Roter Stern Lorraine' en el partido 3 - 0 Bunnys United Alineación oficial del equipo 'Bunnys United' en el partido
Tiene un resultado normal 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BSC Roter Stern Lorraine

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Lorraine contenien la respiració mentre en Lucas Valadares s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Lorraine s'avançava al marcador al minut 76, després d'un rebot que va caçar en Délio de Freitas per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Lorraine va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jiří Šarman va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Lorraine va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Roman van Duren en un 1 contra 1 amb el porter Peter Wijn, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): Délio de Freitas quasi marca en una jugada assajada de córner que Lucas Valadares havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Lorraine per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 27, quan Muhammad Fattah Alaga va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Dimitri Sneijder marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Christophe Victor que va xutar a fora per molt poc.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Roman van Duren va rematar alt.
  • 235 Minuto 57 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Muhammad Fattah Alaga de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Bunnys United

Goles Goles

  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): Bunnys van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 49, quan Jadranko Miličević va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.