Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738598436

Liga 738598436 Información oficial sobre el partido 738598436 en Hattrick

21.09.2024 19:15:00

FC Perskindol Alineación oficial del equipo 'FC Perskindol' en el partido 1 - 4 Traktor Wallisellen Alineación oficial del equipo 'Traktor Wallisellen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Perskindol Alineación oficial del equipo 'FC Perskindol' en el partido 1 - 2 Traktor Wallisellen Alineación oficial del equipo 'Traktor Wallisellen' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 21,2 % 52,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Perskindol

Goles Goles

  • 102 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Perskindol va reduir el marcador al minut 63 a 1 - 4 quan Felício Souto va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 2 (Ocasión de penalti): Perskindol va gaudir d'un penal a favor al minut 2, però el jugador Hernâni Timóteo va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Marlo Fiechter.
  • 200 Minuto 31 (Ocasión de falta): Perskindol va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 31, però el xut va anar a parar al pal.
  • 201 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Laurent Heiderscheid no s'ho podia creure.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Huỳnh Văn Chí va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Traktor Wallisellen

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador de Wallisellen Mehmet Kemal Coşkun va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 9 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Sebastiano Riedi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Mehmet Kemal Coşkun va aprofitar un error defensiu al minut 33, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Wallisellen.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 48 de partit va donar a Wallisellen l'avantatge per 0 - 4. Kamal Bakkar en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 20 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Fabian Oberlin va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 20, i va passar la pilota a Ramon Christen, però aquest no va encertar a marcar.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Ramon Christen de Wallisellen va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 47 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.