Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738547013

Liga 738547013 Información oficial sobre el partido 738547013 en Hattrick

21.09.2024 15:30:00

Novellisták Klubja Alineación oficial del equipo 'Novellisták Klubja' en el partido 5 - 0 Vásártér Salgótarján Alineación oficial del equipo 'Vásártér Salgótarján' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Novellisták Klubja Alineación oficial del equipo 'Novellisták Klubja' en el partido 4 - 0 Vásártér Salgótarján Alineación oficial del equipo 'Vásártér Salgótarján' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Novellisták Klubja

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Augustin Schwarz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Íróklub, Anastas Vúlchev, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Anastas Vúlchev, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Íróklub.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Íróklub va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Anastas Vúlchev progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 130 Minuto 39 (Gol de falta): Al minut 39 en Radoslav Sakáč va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): El gol de falta de Radoslav Sakáč sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 73 i ampliar l'avantatge de Íróklub a 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Íróklub va ser a punt de marcar al minut 30, quan el seu jugador Alexandru Sultan va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pavol Koreňovský. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Pavol Koreňovský una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Gábor Hegedűs va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Radoslav Sakáč va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Íróklub ho intentava per la dreta per mitjà de Rudi Köstlmeier, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Vásártér Salgótarján

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Márkó Zugfil de VSt la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.