Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738450074

Liga 738450074 Información oficial sobre el partido 738450074 en Hattrick

21.09.2024 15:20:00

FC LUNARION Alineación oficial del equipo 'FC LUNARION' en el partido 4 - 1 FC Zagrados Buliai Alineación oficial del equipo 'FC Zagrados Buliai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC LUNARION Alineación oficial del equipo 'FC LUNARION' en el partido 1 - 2 FC Zagrados Buliai Alineación oficial del equipo 'FC Zagrados Buliai' en el partido
Tiene bastante suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,3 % 0,8 % 87,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC LUNARION

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): LUNARION sabia com jugar al contraatac, i al minut 6, Denisas Činčys va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 115 Minuto 32 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 32 minuts de joc, Giedris Sadovnikovas, corrent com un esperitat, superà primer Braulio Madrid per velocitat, i després el porter posant el 2 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): El LUNARION era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Eibutas Čybas va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): El jugador Giedris Sadovnikovas de LUNARION es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 21 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Žutautas Kupermanas va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 21, i va passar la pilota a Giedris Sadovnikovas, però aquest no va encertar a marcar.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Giedris Sadovnikovas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kévin Fernandez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

FC Zagrados Buliai

Goles Goles

  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 31 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Violetas Jansavičius de Buliai marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Putrimas Kastiukas va fer una jugada per la banda esquerra, però Vaidilas Petkaitis va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 56, en un 1 contra 1 amb el porter, però Vaidilas Petkaitis va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Indris Jokulis des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Mario Etcheverrito la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Buliai havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.