Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malaga Club (2174735) - Independiente Comunitat Valenciana (2194044) » 738432081: T77/J1/VII

Liga 738432081 Información oficial sobre el partido 738432081 en Hattrick

21.09.2024 15:00:00
Liga: Temporada 77 / Jornada 1 / VII.711 (38747)

Malaga Club Alineación oficial del equipo 'Malaga Club' en el partido 2 - 2 Independiente Comunitat Valenciana Alineación oficial del equipo 'Independiente Comunitat Valenciana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Malaga Club Alineación oficial del equipo 'Malaga Club' en el partido 3 - 0 Independiente Comunitat Valenciana Alineación oficial del equipo 'Independiente Comunitat Valenciana' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaga Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Malaga prenia la batuta de l'encontre al minut 16, quan en Juan Francisco Zuquilanda va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Manolo Gallones de Malaga va aconseguir igualar el partit al minut 89, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jaume Tamarit va estar a punt de sentenciar el partit al minut 22, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Passaven 29 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jaume Tamarit va rematar alt.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En 秦 (Qin) 邦发 (Bangfa) va fer al minut 67 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jaume Tamarit, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, 秦 (Qin) 邦发 (Bangfa) va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): David Cabota de Malaga va intentar batre la porteria rival al minut 78 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Independiente Comunitat Valenciana

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Julio Pérez de Lama per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Independiente va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 70. Julio Pérez de Lama va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sayed Chriki ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Lavista de Independiente es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Antonio Lavista va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.