Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dayaz Mavericks (777976) - Vaina's Team (312193) » 738376193: T77/J1/VI

Liga 738376193 Información oficial sobre el partido 738376193 en Hattrick

21.09.2024 14:00:00
Liga: Temporada 77 / Jornada 1 / VI.737 (15055)

Dayaz Mavericks Alineación oficial del equipo 'Dayaz Mavericks' en el partido 2 - 6 Vaina's Team Alineación oficial del equipo 'Vaina's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dayaz Mavericks Alineación oficial del equipo 'Dayaz Mavericks' en el partido 4 - 2 Vaina's Team Alineación oficial del equipo 'Vaina's Team' en el partido
Tiene mala suerte 4.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dayaz Mavericks

Goles Goles

  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Antón Villasante sempre és una garantia. Al minut 42, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Nobre Neto marcar el 1 - 3 per al Mavericks.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Dinar Dudkin, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 6 per a Mavericks.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Nobre Neto va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mavericks.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Nobre Neto va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Mavericks va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Nobre Neto va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 240 Minuto 50 (Ocasión de contra de falta): Mavericks va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Giuseppe Angiulli va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Samir Bandeira Neto es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Vaina's Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Vaina's va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 35. Yuriy Yarmolenko va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al 37 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Vaina's augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lawrence Bendera es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Nicolai Ulrich va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 115 Minuto 51 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 51 minuts, Lawrence Bendera va superar per velocitat Giuseppe Angiulli per posar el 1 - 4 al marcador.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 54, Vaina's va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Otto Mäkelä.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Josías Bardisa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 6 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, un refús desafortunat de Carlos Homem, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Josías Bardisa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Yuriy Yarmolenko, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Yuriy Yarmolenko va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 Carlos Homem va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Otto Mäkelä, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.