Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738201389

Liga 738201389 Información oficial sobre el partido 738201389 en Hattrick

21.09.2024 12:15:00

Saharissa Alineación oficial del equipo 'Saharissa' en el partido 4 - 0 Nightrain F.C. 2005 Alineación oficial del equipo 'Nightrain F.C. 2005' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Saharissa Alineación oficial del equipo 'Saharissa' en el partido 2 - 0 Nightrain F.C. 2005 Alineación oficial del equipo 'Nightrain F.C. 2005' en el partido
Tiene suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saharissa

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 18 minuts, el tirador de faltes del Saharissa va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rodolfo Fonseca, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 19, Svetozar Kostadinoski va pentinar un córner cap al segon pal que Vasilij Pimpek va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Saharissa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jae-Sun Yuk va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 80 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Saharissa. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Gligor 'Glista' Stojmenov xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): En Gunnar Solberg es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 287 Minuto 8 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Saharissa va deixar en bona posició a en Mohamed Shatti per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 27 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ábel Zalaegerszegi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eduardo Quiñónez va fer una magnífica centrada, però la rematada de Mohamed Shatti va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Svetozar Kostadinoski de Saharissa es va guanyar la targeta groga merescudament.

Nightrain F.C. 2005