Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738132675

Liga 738132675 Información oficial sobre el partido 738132675 en Hattrick

21.09.2024 12:30:00

IndiaVIOLAti Alineación oficial del equipo 'IndiaVIOLAti' en el partido 3 - 3 FYVIZZANO Alineación oficial del equipo 'FYVIZZANO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
IndiaVIOLAti Alineación oficial del equipo 'IndiaVIOLAti' en el partido 2 - 0 FYVIZZANO Alineación oficial del equipo 'FYVIZZANO' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IndiaVIOLAti

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Corria el minut 14, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. IndiaVIOLAti s'avançava en el marcador després que en Kaspar Tagu xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a IndiaVIOLAti va ser Quentin Lambert.
  • 136 Minuto 79 (Gol evento especial inexperiencia rival): Jean-Luis Soldner va deixar patent la seva inexperiència al minut 79, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Kaspar Tagu va marcar sense oposició, posant el marcador a 3 - 2 per a IndiaVIOLAti.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 73 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Kaspar Tagu estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

FYVIZZANO

Goles Goles

  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): Corvin Jonathan Zieroth va marcar al minut 20 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Jasu Pahl va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de FYVIZZANO i marcant el 2 - 2.
  • 140 Minuto 90 (Gol de contra de falta): FYVIZZANO va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Danilo Casile la va transformar en el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FYVIZZANO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Danilo Casile, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jack Eden de FYVIZZANO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.